1 Nisan 2014 Salı

ESKI AYAKKABILARI YENİLİYORUZ

Hepimizin eskiyen ama çok sevdiğimiz ayakkabılarımız vardır bir türlü atamadığımız ama çok fazla kirlendiği içinde giyemediğimiz... İşte bu yazıda o ayakkabıları nasıl değerlendiririz nasıl yeniden favorimiz yapıp giymeye devam ederiz onu görücez :) şimdiden kolay gelsin..:)
Burda devreye hayal gücümüz giriyor evde eskimiş terlik,babet,topuklu ayakkabı,malum çok çabuk eskiyen converseler ve daha ne tür eski ayakkabılara sahipseniz... Başlıyoruz.


Isterseniz beyaz tutkala sim döküp eski topuklu ayakkabınızı,isterseniz silikon ya da japon yapıştırıcısı yardımıyla boncuk ve taşla terlik,babet,topuklu ayakkabılarınızı tekrar kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

Daha spor bi görüntü isteyenlere ve benim neredeyse bütün ayakkabılarım spor diyenlere gelsin sıradaki modeller :) 2013 modasında çok fazla yer alan ve 2014 modasında da yer tutacağına inandığım zımbalara geldi sıra. Topuklu ayakkabılar kadar şık ama bir o kadar da spor bi görüntü vermiş zımbalar :) yine silikon yardımıyla simetrik bir şekilde ayakkabılarımızı zımbalarla süsleyebiliriz. Hepinize şimdiden kolaylıklar diliyorum.:) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder